18 Mayıs 2024

Dortmund Derneği Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda 7 boksörümüz finale yükseldi

66 ilden 500 erkek ve 311 kadın sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvanın yedinci gününde ringe çıkan sporcularımızdan 52 kg Cansu Kaya, 66 kg Busenur Yazan, 70 kg Hiranur Gökay, 54 kg Furkan Avar, 50 kg Enes Kaan Başarır, 75 kg Hamza Yağız Dülger ve 80 kg Toprak Salman rakiplerini ringin dışına iterek isimlerini finale yazdırdı.

Diğer boksörlerimizden 60 kg Rabia Kılıç, 46 kg Sümeyye Celep ve 80 kg Boran Altuntaş ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 19 Mayıs Pazar günü yapılacak final müsabakalarıyla tamamlanacak.