26 Haziran 2024

Dortmund Derneği Yıldız Erkekler ve Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda iki boksörümüz yarı finale yükseldi

Bosna Hersek'in ev sahipliği yaptığı Avrupa Şampiyonası’nda 66 kilo çeyrek final müsabakasında Litvanyalı rakibi Migle Griskonyte ile karşılaşan millî boksörümüz Busenur Yazan, rakibini mağlup ederek yarı finale yükseldi. 75 kilo çeyrek final müsabakasında ise bir diğer millî boksörümüz Sedef Nergiz, Hırvat rakibi Lana Skupnjak’ı mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Fenerbahçeli millî boksörler bu başarılı sonuçlarla bronz madalyayı da garantilediler.

Yıldız Erkekler ve Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda yarı final maçları 28 Haziran Cuma günü yapılacak.