25 Haziran 2024

Dortmund Derneği TÜRK SPORUNUN GELİŞİMİ, YARINLARIMIZ OLAN GENÇLERİN BAŞARISI İÇİN SORUMLULUK HEPİMİZİN

Kulübümüzün sporcuları;

Emre Sakçı, 50 metre kurbağalama da 26.92’lik derecesiyle altın madalya,

Kuzey Tunçelli, 1500 metre serbestte 14:55.64’lük derecesiyle altın madalya,

Ecem Dönmez, Zehra Duru Bilgin ve Gizem Güvenç, 4x200 serbest kadın bayrak takımında bronz madalya,

Deniz Ertan, 800 metre serbest stilde bronz madalya alarak müsabakayı tamamladı.

Büyük zaferlerin azimle kazanıldığı bu yolda, armamızı taşıyan, ülkemizin gururu olan tüm sporcularımızı ve teknik ekiplerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz.

Türk sporunun lokomotifi olarak, “dünyanın en büyük spor kulübü” kimliğini omuzlarımızda eşsiz bir sorumlulukla taşıyor;

Ülkemizin geleceği, Türk sporunun gelişimi ve gençlerimizin yarınları için durmaksızın çalışıyoruz.

Olimpik branşların tümünde, dünyanın her yerinde yarışlar, şampiyonalar devam ederken,

2024 Paris Olimpiyatları’na sayılı günler kalmışken bir konuya önemle dikkat çekmek istiyoruz.

Bayrağımızı kilometrelerce ötede dalgalandıran sporcularımızın emekleri, aynı zamanda kulübümüzün Türk sporuna ve ülkemizin gençlerine yaptığı yatırımların ve emeklerin sonucudur.

Sporcularımızın başarılarını haberleştirirken kulübümüzün bu süreçteki tartışmasız emeğine mecralarında yer veren tüm medya kuruluşlarına ve basın mensuplarına gösterdikleri hassasiyet ve özenli yaklaşımları için teşekkür ediyoruz.

Kulübümüzün ve bu konuda emek veren, yatırım yapan, yoğun çaba harcayan tüm spor kulüplerinin adı ve katkıları, sporcuların elde ettiği başarıların ayrılmaz bir parçasıdır.

Ülkemizin sporda başarılar elde etmesinde, gençleriyle yarınlara umutla, gururla yürümesinde; spor kulüpleri, sporcular ve aileleri kadar kıymetli basının da rolünün çok önemli olduğunu biliyoruz;

Türk bayrağı adına sorumluluk hepimizin diyoruz.

Başarıların birlikte kucaklandıkça, sahiplendikçe büyüyeceğine, toplumla bulaşacağına, yarınlarımıza katkı sağlayacağına yürekten inanıyor;

Takım fark etmeksizin bayrağımızı dalgalandıran tüm sporcularımıza, katılacakları tüm müsabakalarda sonsuz başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü