14 Mayıs 2024

Dortmund Derneği Fenerium, Fenerbahçe taraftarlarına daha iyi hizmet verebilmek için E-ticaret alanında önemli bir yatırım yaptı

600 metrekare olan yeni depo, Fenerium’un E-ticaret hacmindeki artışı karşılamak üzere tasarlandı. Böylelikle Fenerium E-ticaret deposu, günlük sevk kapasitesini  %100 artırarak yaklaşık 1.800 siparişe ulaştı. Bu hamle ile Fenerium, online satış stratejilerini güçlendirerek, taraftarların verdiği siparişleri maksimum 24 saat içinde çıkartıyor. Aynı zamanda, modern teknoloji ve otomasyon sistemleriyle donatılan depo, operasyonel verimliliği artırarak müşteri memnuniyetini maksimize etmeyi hedefliyor.