19 Mayıs 2024

Dortmund Derneği Fenerbahçe U9 ve U11 Takımlarımız, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızda Kuşadası’ndan şampiyonluklarla dönüyor

Fenerbahçe U9 ve U11 Futbol Takımlarımız, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, milletimizin bağımsızlık mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 105. yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızda, Kuşadası Futbol Şöleni’nde şampiyonluk mücadelesi verdi.

6 yaş kategorisinde 28 takımın katılımıyla gerçekleşen Kuşadası Futbol Şöleni’nde 9 ve 11 Yaş Altı Futbol Takımlarımız gruplarını namağlup zirvede tamamladı ve yarı finale yükseldi. U9 Takımımız yarı finalde Çanakkale Atletik’i 3-1; U11 Takımımız ise Çamdibispor’u 2-0’la geçerek finalin yolunu tuttu. Finaldeki rakibi MY Fit Futbol Akademi’yi 3-0 yenen Fenerbahçe U9 Futbol Takımımız ile Manisa FK’yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe U11 Takımımız Kuşadası Futbol Şöleni turnuvasını şampiyonlukla noktaladı.

Takımlarımızın grup, yarı final ve final müsabakalarında aldığı sonuçlar şu şekilde:

U9

Fenerbahçe 3-1 Manisa FK
Fenerbahçe 12-0 Menemen Maltepe
Fenerbahçe 9-0 Çamdibispor
Fenerbahçe 8-1 Altınçam SK
Fenerbahçe 3-1 Çanakkale Atletik (YARI FİNAL)
Fenerbahçe 3-0 MY Fit Futbol Akademi (FİNAL)

U11

Fenerbahçe 5-2 MY Fit Futbol Akademi
Fenerbahçe 8-0 Bodrum 1907 FK
Fenerbahçe 7-0 Altınçam SK