09 Mayıs 2024

Fenerbahçe Genç Erkek Voleybol Takımımız ‘dostluk’ maçına ev sahipliği yaptı

Dortmund Derneği Fenerbahçe Genç Erkek Voleybol Takımımız ‘dostluk’ maçına ev sahipliği yaptı

Kazananın ‘dostluk’ olduğu bu etkinlikte Fenerbahçe Genç Erkek Voleybol Takımımız, Brigham Young University Erkek Voleybol Takımını, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde ağırladı. Bu özel organizasyon öncesinde misafirler, Tesislerimizde Genç Erkek Voleybol Takımımızın oyuncu ve teknik kadrosu ile yemekte bir araya geldi. Yemeğin ardından Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ne hareket eden kafile, burada Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turuna katılarak sayısız kupa ve madalyanın yer aldığı şanlı Fenerbahçe tarihini yakından görme imkanı buldu.

Keyifli anlara sahne olan ve konuk ekibin hatıra fotoğraflarıyla anlamlandırdığı günün devamında Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimiz; Fenerbahçemiz ile Brigham Young University Erkek Voleybol Takımının maçına ev sahipliği yaptı. Skordan bağımsız kazananın ‘dostluk’ olduğu bu özel organizasyon sonunda her iki takım oyuncuları hatıra fotoğrafı çektirdi.