Dortmund Derneği Fenerbahçe
25 Haziran 2024

Avrupa Şampiyonası'nda tarih yazan yüzücülerimiz, Başkanımız Ali Y. Koç ve Yöneticilerimizle bir araya geldi

Dortmund Derneği Avrupa Şampiyonası'nda tarih yazan yüzücülerimiz, Başkanımız Ali Y. Koç ve Yöneticilerimizle bir araya geldi

Yönetim Kurulu toplantı odasında gerçekleşen ziyarette Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya, Yüzme Şubemizin Sorumlusu Orel Oral ve Yardımcısı Turguthan Alporal da yer aldı.
 
Başkanımız Ali Y. Koç ve Yöneticilerimiz, yüzücülerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ettiler.
 
Başkanımız Ali Y. Koç: Türkiye’nin ilk iki Avrupa Şampiyonluğunun Fenerbahçeli sporculara nasip olması bizleri ayrıca mutlu etti
 
Sporcularımızı tarihi başarılarından ötürü tebrik eden Başkanımız, “Türkiye’yi ve kulübümüzü gururlandıran, olimpik branşlara yaptığımız yatırımları ‘İyi ki yapmışız, değdi’ dedirtecek başarılı sporcularımız buradalar. Emre Sakçı zaten buraya çok geldi, onu çok kutladık. Sizlerin de kazandığı madalyalar, bundan sonra kazanacağınız madalyaların habercisi olsun. Ama biz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak çok gurur duyuyoruz çünkü Türkiye olarak, yüzmede Avrupa Şampiyonluğumuz hiç yoktu. Arka arkaya büyükler kategorisinde Emre ve Kuzey altın madalya kazandı ve bunlar Türkiye’nin ilk iki Avrupa Şampiyonluğu oldu. Bunların da Fenerbahçeli sporculara nasip olması bizleri ayrıca mutlu etti ve sevindirdi.” dedi.
 
Başkanımız Ali Y. Koç: Biz kulüp olarak her zaman yanınızdayız
 
Başkanımız yüzme şubemizin çalışmalarına ve sporcularımızın çabalarına değinerek,  “Kızlarımız bronz madalya getirdiler, Allah her daim yollarınızı açık etsin, şansınız bol olsun. İnşallah istediğiniz olimpiyat kotalarını da alırsınız. Biz kulüp olarak her zaman yanınızdayız. Şube kaptanımız Orel Bey’e teşekkür ediyorum. Fikret Bey’e tüm olimpik branşlardaki hizmetleri için hem Fenerbahçemiz hem de ülkemiz adına teşekkür ediyorum. Yolunuz açık, şansınız bol olsun. Güzel bir yaz ve güzel bir olimpiyat diliyorum. Sağ olun, var olun.” açıklamalarında bulundu.